"We WEIGHT for your challenge" spune totul despre noi.

Nu exista nici o provocare pe care sa nu o acceptam si de aceea asteptam sa ne puneti la incercare. Ne recomanda experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului in transporturile grele si de mari dimensiuni, logistica de care dispunem si satisfactia celor care au lucrat cu noi.

Firma Rontransmar este o afacere de familie cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu ceea ce ne permite efectuarea de transporturi agabaritice si grele in toata Europa si Asia de Vest cu mare profesionalism.

Dispunem de o flota moderna specializata de vehicule si trailere capabile sa mute marfuri de greutati si dimensiuni mari.

Puteti fi siguri ca incarcatura d-voastra va fi manevrata cu multa grija de catre personalul nostru perfect instruit in ceea ce priveste modul de incarcare, ancorare, descarcare a marfii si va fi transportata de cele mai noi vehicule care sunt in acelasi timp si vehicule ecologice si care nu afecteaza drumurile, oferind o solutie cat mai eficienta si economica.

Ca specialisti in marfuri grele si agabaritice, marfuri extra lungi si transporturi speciale trecem frontierele multor tari . Cele mai frecvente destinatii pentru transporturile efectuate de noi sunt: Germania, Olanda, Franta, Belgia, Spania, Irlanda, Anglia, Danemarca, Suedia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Croatia, Serbia, Kosovo, Macedonia, Albania, Bosnia-Hertegovina, Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Republica Moldova.

De asemenea, fiecare transport pe care-l facem este asigurat atat intern cat si international, iar la cerere, aceasta asigurare poate fi suplimentata pana la valoarea dorita.

Transport agabaritic si greu cu mare profesionalism!